Bereken uw Route

Vul uw adres in.
Bijv. Langestraat 46 HilversumVenster sluiten

Contact

Wilt u meer weten?

Komt u langs en zoekt u de juiste route? 
Via de mogelijheden aan de rechterkant kunt u contact met ons opnemen. 

Heeft u een specifieke support vraag dan wijzen wij door naar de support pagina.

Bent u geinteresseerd in met wie wij strategisch samenwerken. klik dan hier.

Samenwerkingen

Samen ben je sterker, niet iedereen kan alles alleen en daarom heeft newICTea diverse samenwerkingen. Wij benadrukken dat geen enkele samenwerking exclusiviteit heeft. Wij kunnen daardoor integratie's aan bieden zonder politieke bijbedoelingen.

Fotografie:
Snap-360
Een van de nieuwste ontwikkelingen binnen newICTea is de mogelijkheid tot het verzorgen van 360 graden spinfotografie voor XXL object.  Kijk voor meer mogelijkheden op www.snap-360.nl

Mobiele ontwikkelingen: 
Mobielbekeken
In mobielbekeken.nl heeft newICTea een betrouwbare partner gevonden waarmee gezamenlijk een breed scala van iphone/Ipad/ Adroid apps ontwikkeld worden (www.mobielbekeken.nl)

Automotive:
Autodata Nederland B.V.
Samen met Autodata treden wij toe tot de ontwikkelaars van 1 van de meest vooraanstaande automotive zoekmachines. Autodata neemt de verkoop/ bouw en 1e lijnsondersteuning op zich. newICTea verzorgt techniek, ondersteuning etc. (www.autodata.nl)

SEO/SEA:
Samen met Onetomarket uit Arnhem hebben wij een automotive SEA/SEO pakket ontwikkeld. Door het samenbrengen van verschillende automotive internet specialiteiten en de niet standaard aanpak worden zeer goede resultaten behaalt voor onze klanten. Lees meer over automotive marketing strategie

Tevens hebben wij interfaces met bedrijven als autotaxatienet, Hexon, InMotive, A2SP, customerconnect, Cartel, Plan-IT, 1on1chat, CareMail, Unameit, Web1on1 en vele anderen.