Webdesign

newICTea verzorgt uw internetpresentatie van top tot teen. Wij maken designs welke naadloos aansluiten bij uw corporate identity of helpen u met het opzetten van een compleet eigen look & feel.

Consultancy

Nieuwe kansen creren Als startend bedrijf of manager met een nieuwe missie wilt u snel online. U wilt vooral bezig zijn met het opzetten van uw bedrijf en het ontwikkelen van uw productaanbod. In korte tijd wilt u met een lage investering snel al uw online-zaken geregeld hebben. newICTea adviseert en begeleidt uw internettrajecten.

Automotive Expertise

Jarenlange ervaring binnen de autobranche gecombineerd met praktische internetkennis geeft UW bedrijf een voorsprong in uw branche. Met alle opgebouwde kennis binnen newICTea kunnen wij net even meer.....


newICTea diensten

newICTea verzorgt uw internetontwikkelingen. Door het koppelen van diverse diensten en samenwerking met de meeste vooraanstaande leveranciers in de autobranche bieden wij een betaalbaar efficient (Automotive) CMS-systeem.

Van Dienst tot Service!

newICTea levert u diverse diensten en adviseert bij uw webpresentatie. Dat wij daar succesvol in zijn kunt in zien in onze klantenportfolio.

Wij helpen klanten met de techniek en de advisering. Door onze pragmatische werkwijze en jarenlange ervaring leveren wij een faire dienst tegen een faire prijs. Tenslotte kunnen wij alleen met U samenwerken als er een goede Win-Win situatie ontstaat. In onze ogen het kenmerk voor een duurzame relatie.