Portfolio

Wij kunnen u in een persoonlijk gesprek meer over onze expertise vertellen.

Mercedes-Benz

Als totaal internetleverancier van Mercedes-Benz Nederland en Belgie verzorgen wij de technische en grafische ondersteuning van vele actieportals, gebruikte wagen zoekmachines en alle dealersites in Nederland en dealersites in Belgie.

Autodata Nederland B.V.

Voor de klanten van Autodata Nederland B.V. heeft newICTea allerlei toepassingen geintroduceerd voor het beheer van hun occasions op internet. Ook Clicks Automotive maakt gebruik van de newICTea CMS en automodule diensten.

Opel Nederland

Wij verzorgen in opdracht van Opel Nederland de website opeloccasions.nl en tevens alle gebruikte wagenoverzichten in de officiele Opel Nederland dealer websites.

newICTea portfolio

Hieronder ziet u een summier overzicht van enkele gerealiseerde internet totaal-projecten. Klikt u hieronder op n van de productgroepen voor een overzicht.
Heeft u genoeg gezien en bent u genteresseerd? Dan kunt u hier contact opnemen.

Producten

 

Mobiele applicaties

De mobiele bezoekermarkt wordt steeds groter. newICTea realiseerde samen met Mobiel Bekeken een aantal mobiele applicaties. Mocht u interesse hebben in een app geschikt voor de apple store, of toch liever een android-app, of misschien beide. Wij kunnen u uitgebreid adviseren en voorbeelden laten zien. Neem contact met ons op voor meer interesse.

Stam Renault - Mobiel Bekeken 

 

Websites

De core business van newICTea is en blijft websites en websiteapplicaties, binnen de autobranche maar ook daarbuiten. Hieronder een beperkt overzicht reeds gerealiseerde projecten.


ASV Veghel
Ga naar website:  http://www.asv.nl

NewICTea
Ga naar website:  http://www.newictea.nl

Rugee
Ga naar website:  http://www.rugee.nl

Stam Groep
Ga naar website:  http://www.stam.nl

Autodata
Ga naar website:  http://www.autodata.nl

Badkamer
Ga naar website:  http://www.badkamer.nl

Gomes
Ga naar website:  http://www.gomes.nl

Used1
Ga naar website:  http://www.used1.nu

A2SP
Ga naar website:  http://www.a2sp.nl

Rogam
Ga naar website:  http://www.rogam.nl

Smeets
Ga naar website:  http://www.smeets-mb.nl

Wensink
Ga naar website:  http://www.wensink.nl

Crum ford
Ga naar website:  http://www.crum.nl

Ruttchen
Ga naar website:  http://www.ruttchen.nl

Andere voorbeelden van Automotive website met het newICTea CMS

Maatwerk integraties automodule

Ruim 1400 bedrijven maken gebruik van de integratie van de newICTea automodule. Uiteraard is maatwerk ook mogelijk en denken wij graag met u mee.


Wist u dat alle auto's op het newICTea platform gezamenlijk meer dan 1.500.000 bezoekers per maand hebben, veel meer dan een gemiddelde autoportal. Als u dus nog niet weet waar uw kopers zijn, dan kan newICTea u daar met ruime ervaringscijfers mee helpen en verder mee adviseren.